expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

fredag 2 augusti 2013

Sitt still!

Igår var jag och Jay på bio och såg The Wolverine i 3D. Den var helt okej, introduktionen var fantastisk men sen föll den alltmer i klassiska klyschor för att sen när den var slut kännas ganska... meh. Extrascenen efter eftertexterna var dock helt briljant, och ganska så elakt kittlande i fansens heta begär efter att se Wolverine som en medlem i The Avengers. Alla andra störningsmoment i filmen minskade efter detta.

Något som däremot störde mer, och som jag alltid stör mig på vad gäller bio, är alla dessa besökare som redan när eftertexterna börjar rulla reser sig, samlar ihop sina saker och går. Oavsett om belysningen är tänd eller inte.

För det är en så självklar regel på bio: har de inte tänt belysningen när eftertexterna rullar så kommer något extra efteråt.

Trots det uppenbara faktumet så hann ändå en god tredjedel av besökarna försvinna innan den extra scenen började rulla.

Och jag förstår inte varför de går. Brinner det nånstans? Har parkeringsbiljetten tagit slut? Ska de bli hämtade av sin stressade och lättirriterade mamma?

Eller är de bara, rätt och slätt, dumma i huvudet?

Med tanke på hur anti jag kan vara mot folk så gissar jag på det sistnämnda.

Sen säger jag inte att ALLA måste sitta kvar genom ALLA eftertexter, har belysningen tänts så kan man lugnt gå ut. Det är allt.

Släckt, stanna kvar. Tänt, varsågod och gå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!