expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

måndag 11 november 2013

Lite nytt från Blizzard

Blizzard ligger vare sig särskilt högt eller lågt på någon av mina listor, utan känns i nuläget som tämligen ointressanta:

- Jag har inte spelat WoW sen förra hösten.

- Jag har visserligen påbörjat både Diablo II och III men inte direkt fortsatt på någon kontinuerlig basis.

- Jag har inget intresse för deras uppkommande spel Hearthstone.

- Samt att man låter sig påverkas av Jay som ständigt gnäller över Chris Metzen's storhetsvansinne eller vad det nu ska kallas. Det brukar främst handla om att Chris gör rösten till alltför många karaktärer och varierar sig inte tillräckligt för att man inte ska höra att det är just han. Röstskådespelaren Jim Cummings är nog en av de större röstskådespelarna på engelsktalande mark men jag hör aldrig att det är han (lite nördig info; om ni ser Lejonkungen på engelska så kan jag poängtera att mitt i "Be Prepared" så tar han över sången från Jeremy Irons, och det hör du knappt även om du vet om när det händer).

*****

Så när Blizzard helt plötsligt lyckas fånga mitt intresse igen så känns det, i ärlighetens namn, lite märkligt.

För det första är en ordentlig film på g, vilket verkligen är på tiden då det finns oerhört mycket material att inspireras av, samt att tekniken för att göra film är mycket bättre sen Warcraft III (som fortfarande har grymt snygga filmsekvenser trots 11 år på nacken!).
Vi vet inte så mycket om filmen än, annat än att den ska fokusera på det första kriget mellan orcher och människo, och innehålla några karaktärer från Warcraft II.
Jag har bara spelat trean så jag är inte helt hundra på vad de pratar om, men det låter hyfsat grymt.
Det enda som gör mig en smula osäker på allt är hur de vill vinkla historien, då de vill berätta en historia om, och jag citerar ("CITAT!"): "being a hero no matter what side you're on". 
Nog för att det låter bra, men kan det verkligen bli bra? Jag blir lite skeptisk.

För det andra är en ny expansion till WoW på g, och det gör mig alltid exalterad, även om jag inte har spelat längre än "Burning Crusade" (det är andra expansionen, och nu kommer den femte ^^;;;;).

Mitt förhållande till Blizzard är en aning komplicerat ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!