expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

lördag 12 december 2015

The Dark Side of Dimensions trailer är här!

I juli kom den första trailern, en teaser, av den kommande Yu-Gi-Oh filmen "The Dark Side of Dimensions", och nu föregående natt fick vi den riktiga. (obs! första sekunderna kommer från den allra sista episoden och innehar en liten spoiler, samt en animationskvalité som serier har):


Det finns inte en textad/dubbad variant av trailern än tyvärr och jag förstår heller inte riktigt allt som sägs. Det jag lyckas förstå är i alla fall att efter att serien slutade så fortsatte livet för de andra, tills nu när en ny pojke dyker upp. Milleniepusslet är tillbaka, och Kaiba är ute efter en revansch som han har väntat på under en för lång tid. "Let's go, Kaiba-kun! My turn!". Biopremiär 23 April 2016.

Min spontana reaktion var ett euforiskt ansikte som skrek invärtes i pur nördlycka. För filmen ser så otroligt bra ut! Animationerna har gått flera steg uppåt sedan den senaste filmen "Bonds Beyond Time", och det är så glädjande att höra de japanska röstskådespelarna återvända till sina gamla roller (jag är VÄLDIGT svag för Yugis skådespelare Shunzuke Kazama). Vi vet ännu inte särskilt mycket om själva handlingen, mest troligt så kommer den vara till synes enkelspårig men med så mycket mer under ytan. Det är trots allt vad Yu-Gi-Oh som koncept är, ett enda isberg.

Men vad som verkligen fascinerar mig är hur pass välgjord den här trailern är. Och hur usla de västerländska är i jämförelse, av de jag har sett på senare tid vill säga.
En bra teaser ska väcka nyfikenhet och få dig medveten om att det här är en film som kommer att komma framöver. En bra trailer lockar in dig totalt och gör dig sugen på att se denna film. Men för det mesta visar trailers de bästa bitarna (det bästa skämtet är givet) och dessutom för mycket av det goda.

Vilket inte är vad dels teasern men också trailern för "The Dark Side of Dimensions" gör. Istället väcks många fler frågor än den första teasern gav oss, och det lilla vi får veta är enkla frågor som vi ändå vill ha besvarade.
Annars är hela filmen höljd i dunkel. Men hajpen är stor. Det verkar inte så här i skruttiga sverige, men det blir enkelt att se utanför våra gränser.

Själv är jag otroligt glad över att få en historia som fortsätter, och en historia som mannen bakom serien, Kazuki Takahashi, har gjort.
Jag är grymt taggad på den här filmen och jag är grymt taggad på 2016.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!