expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

torsdag 10 december 2015

Trailern för TMNT 2är här!

Den senaste trailern för den kommande turtles-filmen släpptes idag. Jag har rätt dåligt fokus på tmnt just nu och hade blandat ihop dagarna för trailer-släppet totalt. Jag skyller helt och hållet på Yu-Gi-Oh.
Nåväl...Liksom den förra trailern fanns det saker som gjorde mig glad att se. Och mindre glad att se. Och rent av sur att se.

Bra saker:

- Casey Jones, Rocksteady och Bebop kommer vara med nu. Och det ser jag fram emot! Jag betvivlar starkt att den här Casey (spelad av Steve Amell) kommer kunna slå Elias Koteas' Casey (killen som spelade, nej förlåt FULLSTÄNDIGT VAR, Casey i den första turtles-filmen från 1991, den bästa Casey som finns) men vi får väl se.

- The Turtle-van har vapen och funktioner som jag har velat se, såsom en kloaklockskanon. Töntigt? Javisst, men oj vad det är turtles!

- Det verkar finnas ännu en jaktscen i imponerande miljö. Jag älskade bergsjakten i första filmen så jag blir glad av att se ännu en. Sen får vi väl se om den är bra.

- BAXTER STOCKMAN!!!


Så, dåliga saker:

- Michael Bay-syndrom över hela trailern. Suck. Vi håller på att få Transformers vad det känns som. Inte riktigt lika illa, men inte så långt ifrån. Det känns väldigt tråkigt.

- Är det bara jag eller verkar CGI-turtlarna lite... sämre gjorda?

- Med Casey i bilden verkar vi ha fått en kärlekstriangel mellan Casey, April och Mikey. Först och främst, SÅ JÄVLA TYPISKT ATT APRIL ALLTID SKA PARAS IHOP MED CASEY! Sen begriper jag mig inte riktigt på Mikey's förälskelse i April. Inte så att jag inte köper en romans mellan en muterad sköldpadda och en människa, för det gör jag, men deras relation är så... tunn. Och med ursprung i att Megan, förlåt April, är snygg.

-Handlingen ser hittills väldigt rörig ut.


Och så avslutar vi med sakerna som gjorde mig riktigt sur:

- Sexig Megan Fox, förlåt April. Snälla, sluta.

- Det går ju visserligen att koppla ihop med att filmen börjar likna en typisk Michael Bay produkt samt det faktum att Megan, förlåt April, porträtteras sexigt, men jag säger det som en egen grej i alla fall: hela filmen kryllar av sexistiskt porträtterade kvinnor och testosteronstinna män. TMNT är på tok för ofta något som "ENDAST" riktar sig till pojkar, och den här filmen blir extra tydlig. Det är inte "uppenbart" att jag som tjej ska gilla den. Det finns inget för mig att identifiera mig med. Och det känns så extremt tråkigt, särskilt som det är något jag har fått genomlida under mina 20 år som tmnt-fantast redan. 

- Filmen heter "Out of the Shadows". Och vad är det att bli sur över undrar ni? För att det redan finns ett tvspel med samma namn!! Och filmen har INGET gemensamt med spelet!! Så varför döpa den till exakt samma sak? Ska vi bara glömma bort att spelet "Out of the Shadows" existerar? Det var ju inte ett uselt spel per se, bara trasigt och fullt med potential för att ha kunnat vara så mycket bättre, för att inte tala om det frustrerande spelsättet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!