expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

torsdag 22 maj 2014

Apropå internet-kändiskärlek

Den observanta läsaren kommer kanske ihåg att jag har nämnt min förälskelse för beundran för Nostalgia Critic, och hur humor definitivt fungerar som en mätare för sex appeal i min värld. Även om skal och lila mask verkligen får igång mitt system. 

Hrm, jaja. 

En annan internetkändis är jag verkligen långt ifrån att vara ensam om att gilla, killen har liksom 25 miljoner prenumeranter på Youtube och den största stjärna sidan har skådat, så att skriva ett inlägg där man hyllar snubben känns som att predika för kören. 

Men det skiter vi i! Kan ni gissa vem jag pratar om?

Klart ni kan, det gäller såklart Pewdiepie. 

Yes, you are (*=^.^=*)

En av de mest ifrågasatta kändisarna på Youtube, för vad har han egentligen gjort för att bli berömd? Vi fans vet ju naturligtvis varför, det är ju därför vi är fans, men den okunniga massan kan bli riktigt provocerad av vad de ser: En kille som inte direkt är en höjdare på spel sitter och filmar sig själv när han spelar och delar med sig av sina reaktioner, kommentarer och svordomar.
Så dumt, och så roligt. Och så sexigt. 

För nog banne mig är han sexig även utan allt som gör Pewds så underhållande

Vad tycker du om Pewdiepie? Är du en bro eller anser du honom vara helt oförtjänt av alla miljoner prenumeranter?

1 kommentar:

  1. pågrund av för få deltagare så drogs ingen vinnare i tävlingen. Men intimlagret som sponsrade skulle istället skicka ut ett mejl med något erbjudande som kompessation! tack för din medverkan! ber om ursäkt för "slutet". MVH
    Ida Tallhed!

    SvaraRadera

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!