expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

tisdag 15 november 2011

Dåligt fokus

Folk som känner mig lite bättre är hyfsat vana med denna lite konstiga ovana jag har, särskilt Jay har lärt känna den bra under våra år; jag har extremt svårt att fokusera på en sak åt gången. 

Det krävs lite förklaring det där. Mitt fokus är inte såpass dåligt att man kan fundera över om jag har ADHD eller nåt.

Många kan ägna sig flera år åt en enda sak, vad som helst. Ett hobbyprojekt till exempel:

- Åh, jag har äntligen påbörjat mitt skepp i flaskan! Här ska byggas på varenda lediga minut när inte livets vardaglighetsbestyr kallar på mig!

- Att jag inte påbörjat den här bokserien tidigare! Den var ju underbar! Synd bara att inte alla böcker har kommit ut än, men vänta bara! Jag ska minsann samla ihop dem allt eftersom och läsa läsa läsa!

- Vilken sinnesfrid att bara få sitta här och måla mina tavlor, behöver man verkligen annat?

Och så vidare... 

Jag däremot flackar som en yrhöna mellan alla mina intressen och håller fast vid dem endast en kort stund i taget, så min tankegång kan se ut såhär:


- Den där boken måste jag verkligen läsa snart! Kanske skulle påbörja den ikväll innan jag går och lägger mig? Men nu vill jag faktiskt måla minst tre timmar på den här tavlan! Så då var det färdigt, måste låta färgen torka. Men du, här har vi ju ett tjusigt garn som jag kan göra benvärmare av, för såna har jag inga. Då kan jag se den här filmen samtidigt för den har jag velat se väldans länge. Och varför inte baka lite hallongrottor att ha till? Det går ju ändå så fort. Och ser man på! Här har vi ju den perfekta idén till en illustration jag bara måste göra nu på stört...


Och så vidare... 


Just nu ligger fokuset inte direkt i bloggandet, hur kul det än må vara. Istället ser jag om hela Sailor Moon-animen som jag ju bara har sett de svenska episoderna till (när ska jag inse att japanska alltid är bäst?!?!?) samtidigt som jag stickar en massa nödvändigheter jag behöver för att hålla mig och sambon och andra nära och kära varma i vinter.


Bilder på allt roligt och fint hantverk kommer snart förhoppningsvis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!