expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

onsdag 22 augusti 2012

En liten snabb uppdatering

Dumma mig ska skärpa mig från och med idag, för nu tänker jag ta kommandot helt och hållet! 

Så en snabb uppdatering: 

- Började på Konstskola idag, och har ingen koll alls på min klass. De kanske är överpretentiösa esteter allihop eller så kanske det finns en och annan nörd som jag kommer kunna komma överens med. Vi får se helt enkelt.

- Jag lyckades få hem Discworld II, och dessutom få skiten att fungera! Lyckan är gjord skrek jag, tills jag började spela och insåg hur pass löjligt svåra uppdragen var. Jag menar, var tusan ska jag hitta 4 ml musblod? Allt jag har är en kniv och en död mus.  - Snart har jag och Jay spelat slutet på Portal 2 Co-op campaign, och det har hittills varit skitkul! Spelet fick sig verkligen ett lyft när man kan använda fyra portaler istället för bara två. Apropå det så lyckades vi få två roliga achievements utan att vi visste om att det var just achievements: - Har mindre än en fjärdedel kvar på Final Fantasy VII (gawd, va långsamt det går!)

- Såg Superman från 1978. Jag vet att vi inte skulle ha några andra superhjältar utan Superman, men måste han vara så perfekt för det? Han är ju verkligen den tråkigaste superhjälten genom tiderna! Dock ska man inte klanka ner på Christopher Reeve, han gör den snyggaste Clark Kent/Superman prestationen genom tiderna (glasögonen är fortfarande en värdelös förklädnad men det känns lite mer övertygande). 
 
Det får räcka tills vidare. Här näst stundar tankar och funderingar kring "Halo 3: ODST"!

3 kommentarer:

 1. Jag är en sann Final Fantasy-nörd. Sjuan är bäst. Jag har alla. Har dock aldrig tid att spela TV-spel längre men den dagen (om den nu kommer) när jag slutar blogga och ha mig så jag får massa tid över då ska jag spela om alla FF igen ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kalas! Själv har jag blivit grymt sugen på nian efter det här, får se om det blir några fler. Är det sant att spelen blir bara sämre och sämre? Har som inte kunnat testa själv ^^;

   Radera
 2. Vad spännande med konstskola! :D

  SvaraRadera

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!