expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

måndag 18 februari 2013

Övertänkande

Överträning har man ju hört talas om och det är inte precis något som rekommenderas, men ibland tänker man en aning för mycket för ens eget bästa. Sådär att man får en väldigt lätt och fluffig känsla i huvudet som gör dig väldigt sömnig och otroligt seg med precis allt. All energi du har går åt till att sköta enkla uppgifter eftersom hjärnan inte orkar med något avancerat.

Det är konsekvenserna man får ta, när man diskuterar och filosoferar kring konst en hel dag i en grupp på femton personer där egentligen ingen vet något men alla vill lära sig allt.

(ni vet sådär jobbigt diskuterande kring abstrakt konst, och vad som gör det till konst, och vad som är bra och dåligt när det egentligen inte föreställer något, eller är det något ändå bara för att vi alltid ska skapa en bild av det, och vad skiljer proffsen från amatörerna osv)

Så nu tar jag paus från det och tänker på något lite roligare:


Erkänn, det var en rolig tanke!

1 kommentar:

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!