expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

torsdag 2 januari 2014

Sammanfattning för år 2013


Årets humör:
Varierat som vanligt, men med mer dippar tyvärr, trots att året på många sätt har varit en av de bäst. Vi får hoppas på ett gladare 2014. 

Årets tv-spel:
Mass Effect 2, utan konkurrens någonstans (kan dock tillägga att det är helt osannolikt va mycket bra spel jag har spelat i år, och så många spel, go me!!)Årets data-spel:
The Witcher, även om det var långt ifrån ett perfekt spel, så gjorde det mig grymt sugen på att fortsätta på spelserien, och jag hade väldigt roligt med det.


Årets brädspel:
Det har varit väldigt dåligt med sådant i år, men"Discworld: Ankh-Morpork" fick jag spela i alla fall, och det var riktigt roligt! Jag är så glad att mina föräldrar köpte det!

Årets serie:
Valhall - den kompletta serien som jag fick i födelsedagspresent av Jay, den bästa present jag någonsin fått ^_^


Årets cartoon:
Ninja Turtles fortsatte vara helt galet fantastisk, men å andra sidan såg jag även Legend of Korra, och den var helt makalös, så jag får väl välja den istället (kan ju inte låta samma serie vinna igen)

Årets film:
Har sett så många bra så den här frågan blir alltid så klurig att svara på, jag står i valet och kvalet mellan "En oväntad vänskap" (den enda äkta feel-good film jag någonsin sett) samt "The Hobbit: The Desolation of Smaug". Äsch, min lista, mina regler! Jag låter dem dela på platsen!

"En oväntad vänskap", om ni inte har sett den är det dags att ni gör det!
 Årets musik:
Creature Feature och deras album "The Greatest Show Unearthed" som jag lyssnade sönder fullständigt under Halloween. 

Årets bok:
Sorgligt lite läsning i år, men en av de få böcker jag läste var "Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann", och den känns som den självklara vinnaren.

Årets stickning:
Mysigaste tröjan någonsin, i pingvinmodell med väldigt stora maskor. Den är enorm, extremt kramvänlig och lagom varm, och jag ÄLSKAR den!

Hittade garnet på Ica Kvantum och blev så kär att jag köpte det utan att veta vad jag skulle ha det till ^^;;;

Årets bästa köp:
Min keyboard! Äntligen kan man musik-leka hur mycket man vill!

Årets dumhet:
Att slå sig själv i benet med en kofot var definitivt det dummaste på hela året, då hela sommaren utvecklades till en sjukperiod jag inte ville ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!