expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

lördag 15 december 2012

Ordning på mötet

Köpte biljetterna till The Hobbit nu igår och blev lite ledsen över hur mycket det kostade.

310 kr för två biljetter. Visserligen visas filmen i 3D men så märkvärdigt mycket billigare är det inte att gå på en "vanlig" film.

Lägger vi på ytterligare en femtiolapp så var det vad jag fick betala för att se Sagan om Ringen på bio. 4 gånger alltså!

En biljett för en film på ganska precis 3 timmar kostade år 2001 90 kronor. Jämför det med en vanlig 90-minuters film som kunde kosta runt 60 kronor vid den här tiden. Nuförtiden finns det ju ingen film som inte kostar hundralappen att se.

Åt skogen med parallellerna med "ettöres-kolorna" som fanns när mamma var liten, här har det skett en riktigt hemsk inflation!

Magnus hade en jäkla bra idé om barnbidraget i sin sketch om Barnombudsmannen, där barnbidraget skulle vara indexreglerat. Det borde även gälla studiebidraget tycker jag.

Följa bio och gottispriserna menar jag alltså.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!