expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

lördag 31 januari 2015

Helgens sysselsättning: plugg och Halo

Helg, och ni vet va det innebär?

Plugg inför den kommande cell-duggan nästa vecka såklart! Utan ironi så tycker jag att det är grymt intressant att studera celler.

Eller tja, jag ska inte plugga hela helgen såklart. Jag ska också spela Halo 2 på Xbox One! Yay!

Jag har ju nämnt att det är en av mina absoluta favoritspel genom tiderna (det är ju rätt lustigt att i mina två favoritspelserier, Halo och Mass Effect, så är det just tvåan som imponerar allra störst på mig ), och det känns därför lite extra roligt att grafiken är uppdaterad. Jag är verkligen ingen grafiknörd, jag struntar fullständigt i den eviga debatten mellan konsol-spelare och PC-spelare om grafikmotorer och hur många fps det skiljer mellan dem. Men när jag sitter med Xbox one-kontrollen i min hand (som förövrigt är grymt snygg och skön att hålla i!) och förundras över golvets glans och alla filmsekvenser som ser så jäkla bra ut, så blir jag en grafiknörd. Ja, att jag står och förundras över små detaljer som repor i rustningarna och diverse ointressanta knappsatser som fullständigt ignoreras i vanliga fall. Jag struntar fortfarande i debatten.

Summan av kardemumman, jag älskar Anniversary-uppdateringen! I videon nedan kan ni lite jämförelser:
Stort plus också att det finns horisontella splitscreens igen! Happy happy days!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!