expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

söndag 9 oktober 2011

Det var det

Jag börjar så smått förstå varför folk anser att Ocarina of Time härstammar i den mycket lilla klumpen av de bästa tv-spelen genom tiderna. Jag höll vad jag lovade och spelade ut det igår. Min första reaktion var "Ååh, vilket underbart spel!". Reaktionen efter det var att mycket argt daska till Jay och skälla lite på honom för att han lät mig spela "Twilight Princess" först. Jag skulle ha börjat med "A Link to the Past", sedan OoT, sen "Majoras Mask", sen "Windwaker" och sen avslutat med "Twilight Princess". Nu blev det inte så, och först igår fick jag äntligen förståelse för den abstrakta och smått komplicerade handling som spelen har. Tack som fan!

Ikväll blir det dock inte Majoras Mask, jag behöver en bra guide först (yep, här fuskas stenhårt!) och just idag var jag lite för matt i huvudet för att orka med något sådant. Så ikväll ska jag sticka vidare på min bomullströja, då det trots allt endast är en ärm samt montering kvar :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!