expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

tisdag 1 april 2014

Aprilskämt och födelsedag

Aprilskämt har jag lite blandade åsikter kring. Å ena sidan är ju vissa skämt så geniala att man inte kan bli förbannad, utan återberättar dem årligen som en riktig klassiker bland aprilskämt. En av mina favoriter var 2008 när Blizzard avslöjade att nästa WoW-expansion skulle släppas till Atari.

Asså... asså... vaaa?

Eller som 2010 när Deviantart bestämde sig för att byta ut alla användar-ikoner till helt nya som inte gick att ändra under hela dagen. Jag minns att jag hade en tjusig gif som ikon som visade Jacob från Twilight förvandla sig till varg, med texten Team Jacob som rullade in. Moget Deviantart, mycket moget.

Annars har jag haft min beskärda del av klockor som flyttats runt, saker som inte ligger där man sist la dem, eller pruttkuddar under sittdynor. Jag är inte så road av aprilskämt i min direkta vardag.

Första April är faktiskt en dag som jag gärna kommer ihåg för en annan anledning, och det är Teenage Mutant Ninja Turtles' födelsedag. I år är det extra speciellt eftersom det är nu 30 år sedan som de underbara gröna hjältarna kom till.

/AmirKameron
Japp, för exakt 30 år sedan så släppte Peter Laird och Kevin Eastman sin första serie tillsammans, "Teenage Mutant Ninja Turtles", inte som ett aprilskämt men serien var definitivt en sorts parodi på superhjälteserier med mutanter i huvudrollen. Resten är historia, serien nådde faktiskt framgång och stor popularitet, Fred Wolf producerade sin disneyfierade serie som nådde internationell framgång, och turtles var ett faktum som få har missat, oavsett variant, och som inte verkar kunna dö (tack och lov!)

De har följt mig troget i 23 år av den tiden och jag kommer hålla dem tätt intill mig tills antingen mitt barnasinne dör eller jag själv gör det. Turtles är en sådan självklar del i mitt liv

Wow, vad hade mitt liv varit utan ninja turtles?

1 kommentar:

  1. Ååååh, aprilskämtet på deviantART minns jag alltför väl. Minns att jag surade hela dagen för att jag tillhörde Team Edward. Främst för att jag inte är ett fan av Twilight. Gillar även året då Trollface tog över hela sidan x)

    SvaraRadera

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!