expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

måndag 14 maj 2012

Hemma igen

Vanligtvis älskar jag regn och finner det mycket orättvist att vi ska dissa den sortens väderlek för en sådan banal sak som att "vi blir ju faktiskt blöta!". Men även jag kan finna ett visst missnöje mot det blöta skvättet, OM det uppfyller någon av dessa kriterier:

1. Det kombineras med antingen snö eller hård blåst eller båda delarna
2. Jag eller någon närstående är mer eller mindre förkyld

Just idag kombinerades ett ösregn med hårt blåst när jag är riktigt jäkla förkyld, vilket resulterar i en mycket deppig och sur skrutt som kämpar sig fram uppför sjukhusbacken till bussen, och hinner bli trött, yr, törstig och hemskt kissnödig när jag väl kommer fram. Det hjälpte heller inte att busskuren stod rakt för blåsten så att allt regn kom in istället för att hålla sig ute. Tvi säger jag bara! Var snäll regn eller så får du inga kakor!

Recept (och bild) från härifrån

Nu ska här bara slappas upp lite energi så att jag orkar med lite bak. Vi har en sjuhelsikes massa rabarber i kylen som måste åtgärdas så jag tänkte göra muffins och smulpaj. Får se om det blir rabarber över till något annat, som typ kräm eller saft (mums för kräm!)


Recept (och bild) från härifrån


1 kommentar:

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!