expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Om mig

Mitt foto

Jag är en 27-årig nörd vars hjärta slår extra fort för serier, tvspel, filmer, böcker och filmer. Jag är för närvarande sjukskriven på grund av depression så uppdaterandet är inte så kontinuerligt som jag skulle önska. Men välkommen att titta in!

torsdag 10 maj 2012

Ofrivillig semester

"Hej Jenny, tillbaka från semestern?"
"Jag var inte på semester, Babs, jag satt i isoleringscell"
"Åh, för du ville kunna vara för dig själv en stund, eller hur?"

Jag älskar den filmen, trots att den har sina brister här och där (vuxna förstår sig inte på humor, kolla bara på min mamma, hon tycker att Magnus & Brasse är hur roliga som helst men avskyr verkligen Janne & Kjell). 

Själv har jag inte frivilligt undvikit att blogga, utan vårt internet dog av outgrundliga anledningar. Vår leverantör försäkrade med bekymrad stämma att signalen var helt okej såvitt han kunde se så antagligen hade vi något fel på vårt modem. Tackar och bockar för den servicen! Alltid lika trevligt när supportrar konstaterar att det är ens eget fel och att man själv får fixa det.

Och just nu har jag egentligen inte tid att sitta här heller, då jag har åtminstone fyra skrivuppgifter som jag hade tänkt försöka få färdiga idag.

Men jag kan glatt meddela att matten är ett orosmoment mindre att bekymra sig om. På det senaste provet fick jag 1 ½ poäng ifrån MVG-gränsen, vilket är helt sagolikt bra! Jag är så förbaskat smart vad gäller derivata :D

Dessutom kunde jag konstatera att högskoleprovet gick helt okej också, då jag kom upp i 1.2 poäng utan att ha pluggat tillräckligt alls. Nästa gång jag gör det kommer det att gå så otroligt mycket bättre! Men tills vidare är jag otroligt nöjd med min insats! 


Nej, det här duger inte, tillbaka till verkligheten!

1 kommentar:

  1. Jag vet, och det verkar bara så sämst eftersom det verkar vara som att desto fler filmer de gör så får de två första, som verkligen är bra, dåligt rykte av ovetande människor som utgår från de sista filmerna -.- SÄMST SÄGER JAG!!

    SvaraRadera

Jag besvarar kommentarer här i bloggen så glöm inte att återkomma för svar!